Upp och ner.

Ja det var ett tag sen. Har inte orkat. Och gör knappt nu heller.. Men måste bara få kräka lite.

Det har hänt lite saker. Trodde vid det här laget att vi skulle ha kommit till ro, fått inhandlat mycket bebis grejer och bebisrummet skulle vara så gott som klart, bland annat. Men tji fick vi.

Här står vi nu, utan nånstans att bo och vet inte alls var vi ska ta vägen.
Och det är mindre än tre månader innan bebisen kommer..
Jobbar fortfarande heltid och de tar verkligen kål på både mig och min kropp mer och mer.. Har så sick ont i min rygg/rumpa imellan åt så jag vet fan inte var jag ska ta vägen.
Och mina restless legs som jag har VARJE kväll nu ska vi inte tala om ens..

För att fatta en lång historia kort det här med att vi inte har någonstans att bo..
Vi flyttade till huset och allt var bra, i två dagar..
För när vi flyttade in så var där inte städat, och då menar jag inte lite smuts på golven utan ingrott skit i alla skåp och utrymmen, mögel i kyl/frys och badrummet så vi inte nämna bara..
Och sen var slammbrunnen igensatt och vi ringde nårab och den hade inte blivit tömd detta året, förmodligen för att där inte har bott någon, förståeligt såklart. Men nu var den dock igensatt och behövde tömmas! Och de vill fan inte jag bekosta för det är ju inte min skit i brunjävlen.
Och när vi fick nycklarna så var hyresvärden i Kina så vi fick bara nycklarna snabbt av hans dotter, så det blev ingen besiktning på huset eller något.

Och så som där såg ut i huset är inte okej alltså! Så vi kollade upp de och tydligen har man laglig rätt till att slippa en hyra när det ser ut som det gjorde där.

Så jag ringde hyresvärden när han hade kommit hem och sa som det var med städningen och hyran, och då bröt helvetet ut! Han skrek och hade sig att det hade vi godkänt när vi var och kollade på huset, så i helvete heller att vi skulle få en hyra gratis.
Nej fine, tänkte jag. Ett nej är ett nej.. Men det var ju inte nog där va. Utan ut skulle vi! För såna människor som mig ville han inte ha som hyresgäst, jag var allt från gnällkärring till socialfall som helt enkelt inte har råd och försöker blåsa honom på hyror.. Brunnen den behövdes fantomme heller inte tömmas! Där hade ju inte bott någon sen i November, fattade jag väl?

Ut skulle vi i alla fall. Direkt. Så han kom med uppsägningspapperna samma dag. Jag skrev under, dock ville vi bo kvar men aldrig i hela mitt liv tänker jag ha en sån jävla hyresvärd som honom som man inte ens kan prata och diskutera med.

Nu fick jag det till att låta som om att vi bor på gatan just nu, men självklart inte. Vi fick tre månaders uppsägning. Men det känns ju inte som ens hem direkt, vi har typ inte packat upp något förutom det absolut nödvändigaste, så vi bor i en flyttkartong ungefär. Inte så jävla roligt kan jag tycka.
Och hitta ett nytt hem på mindre än tre månader är fan inte så lätt..

Så ja, just nu är allting bara helt upp och ner vänt. Mår inte helt hundra, verkens kroppsligt eller psykiskt..
Men det löser sig, så småningom om.

Hoppas bara att när det väl gör det, att det ska förbli bra, ett litet tag i alla fall!
Snälla?