Första febern.

Förra veckan så åkte Melanie på feber och en rejäl förkylning.
Febern varade bara i två dagar, hon fick Alvedon första kvällen och natten för hon var jätte ledsen och kunde inte sova.
Sen dagen därpå så tyckte jag att hon var ganska pigg och glad så då fick hon bara Alvedon på eftermiddagen där för då var hon väldigt gnällig, tror hon hade ont i tanden också stackaren.
Sen på natten där så började febern gå neråt, sen var den nästan helt borta på morgonen. Skönt att det inte varade längre!

Dock har förkylningen varit jobbigt för henne. Inte kunnat sova ordentligt för stackarn får ju inte luft när hon ligger ner.
Så har bunkrat upp hennes säng, så hon är lite lutad uppåt, och så brukar vi vädra så hon har friskluft och svalt på sitt rum när vi lägger henne på kvällen.
Sen när man hör att hon har det jobbigt med andningen genom näsan, så droppar vi lite koksalt lösning och sen suger den. Hjälper jätte bra faktiskt!

Hon HATAR när man suger hennes näsa dock! Det är rätt jobbigt att hålla ner henne så hon är stilla medans hon skriker så att hon inte får luft..
Men det är ju för hennes skull man gör de, synd att hon inte förstår de.

Så får vi se om hennes förkylning vill lägga sig snart också. Hoppas de i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback